Celia Petricu revine pe micul ecran

Facebook Twitter Comenteaza
Celia Petricu revine pe micul ecran

La "Superbebe Tv", Celia Petricu revine pe micul ecran. Nu la masa stirilor, ci la Romantica. Iustin este realizatorul editiei de duminica si la doar 1 an a reusit sa puna cap la cap un desfasurator cu materiale.

Duminica, de la orele 14.30, Tana Pazara, gazda tuturor mamicilor si taticilor la "Superbebe TV", le va dezvalui telespectatorilor tot ce trebuie sa stie despre alergiile de vara, bagajele pentru intalnirea cu barza si copiii-minune.

Despre copii pentru toti parintii - astfel se rezuma cea mai noua emisiune din grila Romantica.
"Superbebe TV" este un magazin TV despre ipostaza deosebita si magica a vietii - aceea de a fi parinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmari, duminica de duminica, de la orele 14:30, o emisiune cu o gazda-mamica - care "vinde" cele mai noi trucuri, descoperiri, noutati despre si pentru cei mici, parinti si bunici.

"Superbebe TV" este un program in care un superbebe (in fiecare editie altul) apare intr-o ipostaza inedita, aceea de interviator al unei vedete-mamica sau viitoare mamica.
Preconceptia, nasterea, cresterea si ingrijirea celor mici sunt doar cateva teme care vor fi abordate in noua emisiune Romantica.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod