Irina Reisler traieste emotiile primei zile de scoala

Facebook Twitter Comenteaza
Luni, 15 septembrie, este prima zi de scoala. Este o veste buna sau o veste rea? Depinde cine raspunde. Irina Reisler traieste emotiile de inceput de an scolar, dar din postura de mamica. Anisia, fiica vedetei Romantica, s-a pregatit cu constiinciozitate pentru intalnirea cu doamna invatatoare.

Fetita Irinei este foarte entuziasmata de ce se va intampla luni. Fluturasii sunt doar in stomacul moderatoarei emisiunii "Supravietuitorii": "Eu sunt cea careia ii tremura genunchii. Anisia de abia asteapta sa mearga la scoala.
Am cumparat tot ce trebuie, ghiozdanul care i-a placut cel mai mult, stilou si tot felul de creioane colorate", a povestiti Irina Reisler. Desi matematica pare ca ii sperie pe toti micutii, Anisia este netematoare. Nu acelasi lucru il putem spune si despre vedetele noastre.

Matematica a fost pentru toate vedetele la fel: plictisitoare, dar necesara, iar cea mai frumoasa zi din viata unui elev ramane, dupa temperament, fie prima, fie ultima zi de scoala. Vineri, 12 septembrie, la Romantica, in emisiunea  "Jurnalul public", vedetele au fost provocate sa isi aminteasca despre anii petrecuti in scoala.

Cum arata o colectie de amintiri scolaresti despre geamuri sparte, tras fetele de codite, jucat fotbal cu penarul si multe alte nazdravanii prin ochii vedetelor noastre? Ion Tiriac a fost un elev cu adevarat constiincios, in timp ce fostul sau partener, Ilie Nastase, prefera sa se amuze pe seama profesorilor si colegilor.

Pe vremea pe cand era elev, lui Ion Tiriac nu ii placea deloc matematica: "noi eram o alta generatie, aveam o alta treaba, scoala la noi era scoala, nu ca astazi.
Din cauza sportului, scoala era aproape pe planul doi, desi pe vremea aceia trebuia sa fii un elev bun ca sa poti merge mai departe in sport", a povestit Ion Tiriac la "Jurnalul Public", la Romantica.

Ilie Nastase isi aminteste cu drag de scoala: "Imi amintesc ca jucam fotbal in curtea scolii, ca aruncam cu pietrele, ca puneam piedica fetelor, ca le trageam de par, saream gardul, spargeam cate un geam."

Nici Amalia Nastase nu a uitat prima zi de scoala: "Am mers la scoala 131 din Rahova si cred ca emotiile sunt la fel si pentru o scoala pe care o incepi la New York si pentru cea pe care o incepi la Bucuresti.
Imi aduc aminte de codite, imi aduc aminte de profesorii care ne terorizau atunci cand nu invatam si imi aduc aminte de orele de sport cu placere."

Daciana Sarbu nu are doar amintiri frumoase despre scoala: "Colegii mi se pareau foarte rai. Jucau fotbal cu penarul meu, nu aveam cum sa-i iubesc".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod