Soprana Alexandra Coman canta alaturi de Jose Carreras la Sala Palatului

Facebook Twitter Comenteaza
Soprana Alexandra Coman canta alaturi de Jose Carreras la Sala Palatului

Soprana Alexandra Coman va concerta alaturi de tenorul Jose Carreras pe 4 octombrie, la Sala Palatului, in cadrul spectacolului caritabil organizat de Fundatia Dinu Patriciu.

Nascuta la Bucuresti, soprana Alexandra Coman a absolvit Universitatea Nationala de Muzica in 2002, prezentand la examenul de licenta rolul Magda din opera "La rondine" de G. Puccini. Tanara artista a reusit in scurt timp sa cucereasca inima publicului prin evolutia sa vocala si teatrala, interpretand de-a lungul carierei numeroase roluri, printre care Hanna din opereta "Vaduva vesela" de F.
Lehar, Micaela din opera "Carmen" de G. Bizet, Liu din opera "Turandot" de G. Puccini, Mimi din opera "La boheme", Susanna din opera "Nunta lui Figaro" de W.A. Mozart si Zerlina din opera "Don Giovanni" de W.A. Mozart.

Concertul din 4 octombrie nu este primul spectacol in cadrul caruia Alexandra Coman canta alaturi de Jose Carreras. Cei doi au mai colaborat si pentru alte concerte, Carreras aratandu-se impresionat de prestatia tinerei soprane: "Alexandra Coman este o doamna foarte frumoasa si foarte talentata, cu o prezenta scenica deosebita! Are o voce speciala si un viitor stralucit! Este o onoare pentru mine sa impart aceeasi scena cu ea", a declarat Jose Carreras intr-un interviu recent.

Spectacolul caritabil pe care Jose Carreras si Alexandra Coman il vor sustine la Sala Palatului, pe 4 octombrie, este organizat de catre Fundatia Dinu Patriciu in sprijinul programului "Sponsorizeaza un copil".

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro la preturile 60, 80, 100, 300, 750 lei, in functie de pozitia in sala.
Toate fondurile obtinute din vanzarea acestora vor fi donate integral copiilor aflati in zonele afectate de inundatii din Nordul Moldovei (Botosani, Suceava, Neamt, Maramures, Iasi).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod