Ireal! Carmen Negoita, vopsita din cap pana in picioare cu prafuri colorate!

Carmen Negoita s-a afisat in fata clujenilor asa cum nimeni nu isi imagina vreodata– vopsita din cap pana in picioare cu prafuri colorate. Celebrul fashion blogger a lasat deoparte hainele elegante si pretiozitatea si intrat intr-un joc spectaculos.
Fashionista a participat la evenimentul The Color Run, o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea, purtand un tricou alb si ochelari de soare cu lentile multicolore.

Carmen a alergat cinci kilometri pe strazile din Cluj Napoca, alaturi de mii de participanti, iar pe durata cursei a fost stropita cu vopsea de culori diverse: galben, mov, verde portocaliu. A ajuns la finish de nerecunoscut, si a dat startul petrecerii, alaturi de ceilalti participanti, intr-o piata publica din oras.

„Am cantat, am dansat, ne-am simtit minunat.
La final, a fost aruncata deasupra noastra vopsea roz, astfel abia daca ne mai recunosteam unii pe ceilalti. A fost foarte distractiv”
, declara Carmen Negoita.

Nu este pentru prima data cand fashion bloggerul roman participa la maratoane sau la competitii sportive. Carmen are un stil de viata sanatos pe care il promoveaza cu orice ocazie. Face zilnic sport, pentru intretinerea siluetei si mananca sanatos, de mai bine de un an avand 70% din alimentatia zilnica in regim raw vegan, adica preparate crude, neprocesate termic.


 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod