Ioana Ginghină, îngrozită de divorț

Ioana Ginghină se consideră o femeie norocoasă


Mie îmi place foarte mult să fiu măritatăIoana Ginghină
Actriţa a povestit și cum şi-a cunoscut soţul: "Ne-am cunoscut la filmări la <<Numai iubirea>>, dar eram amândoi implicaţi în alte relaţii. Ne plăceam, dar nu am făcut niciun pas. Vorbeam, ne înţelegeam, ne conduceam acasă. Abia după un an, când nu mai eram niciunul implicaţi în altă relaţie, ne-am hotărât să ne mărturisim sentimentele. Şi apoi a fost totul repede.
Într-o lună, eu eram gravidă, ne-am şi căsătorit (rade – n.r.). Alexandru e un bărbat frumos, talentat, carismatic, are simţul umorului. Alex, dacă îl cunoşti într-un loc public, e sufletul discuţiilor, e inteligent."

Vedeta se consideră norocoasă pentru că soţul are grijă de ea. "El ştie să mă facă să nu fiu geloasă. Niociodată nu mi-a dat motive să fiu geloasă. E foarte bine cu mine, e ok, se poartă frumos. Şi la petreceri când mergem, are grijă de mine, mă întreabă dacă sunt bine, dacă am nevoie de ceva, chiar dacă nu stăm unul lângă celălalt şi eu stau cu fetele, el cu băieţii.

Mă simt norocoasă când mă uit în jur şi văd că nu toţi bărbaţii procedează la fel cu soţiile lor", a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana și Alex au împreună o fetiţă, Ruxandra, şi de câţiva ani se străduiesc să mai facă un copil. Din păcate, actriţa are ceva probleme şi face tratamente de fertilizare că să poată rămâne din nou însărcinată, scrie site-ul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod