Invazia personajelor Cartoon Network la City Mall

12 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Invazia personajelor Cartoon Network la City Mall

City Mall si Cartoon Network scot in lume cele mai indragite personaje de desene animate. Lumea minunata a desenelor Cartoon Network va descinde direct din ecranul televizorului sub cupola City Mall, la Junior Week-end. Scooby Doo, Dexter, Bloo, Johnny Bravo si XLR8 vin la City Mall, sambata 15 noiembrie, intre orele 18:00 – 20:00, cu multe surprize, jocuri si premii pentru copii.

Junior Week-end a pregatit o zi animata pentru copii. Micutii insotiti de parinti sunt asteptati la proiectii de desene animate, sesiuni speciale de desen si concursuri cu premii Cartoon Network.

Copiii sunt incurajati sa isi pregateasca intrebari-incuietoare pentru Dexter si sa il iscodeasca pe Bloo despre ce mai pregatesc prietenii sai.
Johnny Bravo le va impartasi mamicilor din succesele sale de mare cuceritor, iar pentru cei mici va face demonstratii sofisticate de karate. Scooby Doo a promis o sesiune speciala de strangeri de mana, iar XLR8 isi va etala reflexele sale iuti ca fulgerul si le va destainui copiilor secretul vitezei ametitoare cu care poate fugi pe pereti, gheata si apa.

De la eveniment nu vor lipsi nici copiii de la Doremi, cu un concert special, iar clovnul Marcelino va dirija intreaga distractie.

Evenimentul va avea loc la etajul 2, zona de Food Court a City Mall.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod