Daniel Iordachioaie gateste pentru prima oara la "Cireasa de pe tort"

12 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Daniel Iordachioaie gateste pentru prima oara la

Meniul pregatit de Daniel Iordachioaie pentru invitatii sai de la "Cireasa de pe tort", Luis Lazarus, Monica Columbeanu si Delia, este unul cu specific afgan: antreu din vinete cu sos alb din iaurt, smantana, usturoi si oregano, chiftele imprastiate si orez cu lapte. "Este pentru prima data in viata mea cand gatesc!", recunoaste gazda.

Delia confunda chiftelele lui Iordachioaie cu coliva

Desi Daniel Iordachioaie s-a straduit sa le prepare intr-o maniera proprie, amestecand, contrar traditiei afgane, carnea de porc cu carnea de vita, chiftelele nu au iesit ca la carte, inducand in eroare invitatii, cu aspectul lor dubios.
"Chiftelele arata ca niste musuroaie de furnici" concluzioneaza bucatarul Horia Virlan, in timp ce Delia le confunda cu o portie de... coliva.

Lazarus o lauda pe Monica Columbeanu la "Cireasa de pe tort"

"Monica nu e asa cum are lumea impresia, cum ca ar fi vreo infatuata sau vreo infantila! Dimpotriva, are un acut simt al detaliului", e de parere Luis Lazarus, dupa ce face cunostinta cu Monica Columbeanu, la cina pregatita de Daniel Iordachioaie.

Daniel Iordachioaie primeste incurajari de la Monica Columbeanu

"Daca Monica a zis ca e bun, ma mai imbat o tura!", declara triumfator Daniel Iordachioaie la "Cireasa de pe tort", dupa ce primeste laude de la Monica Columbeanu.
La cina, Daniel si-a luat rolul de observator, refuzand sa guste din propriile creatii culinare.

Lazarus: "Orezul asta imi aminteste de singuratatea mea!"

Orezul cu lapte preparat de Daniel Iordachioaie ca desert la "Cireasa de pe tort" ii starneste lui Lazarus amintiri din perioada postului, cand, timp de zece zile, a mancat numai grau si orez. Pentru prestatia din bucatarie, Lazarus ii acorda gazdei nota "7 cu indulgenta".

Monica Columbeanu: "Jur ca nu ma asteptam sa ma distrez atat de bine!"

Desi s-a distrat la cina de la "Cireasa de pe tort" si a gustat din preparatele afgane ale lui Iordachioaie, Monica Columbeanu nu i-a acordat gazdei nota maxima.
"Asta trebuia sa faca Daniel, ca sa fie o cina perfecta: sa manance cu noi!" argumenteaza vedeta. Daniel Iordachioaie a refuzat sa manance din propriile preparate, motivand ca s-a saturat cu fumul de la cele doua randuri de vinete arse, in timpul pregatirii cinei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod