Giulia Nahmany prezinta "Transformarea", pe TVR 1

12 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Giulia Nahmany prezinta

Cantareata Giulia Nahmany va prezenta pe TVR 1, in fiecare sambata de la ora 12:00, "Transformarea", un light show de divertisment, avandu-l alaturi pe co-prezentatorul Matei Stanculescu.

Emisiunea va invata femeile sa aiba grija de ele si sa se respecte, "Transformarea" propunandu-si sa fie un bun sfatuitor pentru toate doamnele, atat din platou, dar si pentru cele de acasa.

In fiecare editie, doua femei care au legatura intre ele, fie de rudenie, fie de prietenie, sunt invitate in studio, pentru a avea parte de o transformare spectaculoasa, care le poate schimba viata in bine. Cele doua sunt preluate de o echipa de profesionisti (hair stilisti, make-up artisti, stilisti etc.) care se vor ocupa de transformarea lor. Pe tot parcursul acestei metamorfoze, in platou vor fi invitati: un farmacist, specialist si in cosmetica – Iulia Preda, un astrolog – Mariana Cojocaru si vedete care prin look-ul si modul lor de viata constituie un exemplu atat pentru cei din platou, cat si pentru cei de acasa.

In prima editie, telespectatorii TVR 1 o vor putea vedea pe doamna Tudorita Zaharia, care a venit special din Italia, pentru a fi transformata de catre echipele de stilisti ale emisiunii. Ea a fost insotita de cumnata sa Mariana Grigore, care locuieste in Iasi. Cele doua doamne de peste 50 de ani s-au simtit excelent si au marturist la finalul inregistrarii ca au fost tratate precum niste adevarate staruri.

Tot in data de 15 noiembrie, in cadrul emisiunii, telespectatorii se vor intalni cu Gianina Corondan, dar si cu Wilhelmina Arz, designer vestimentar, care a adus cateva tinute din cea mai recenta colectie a ei, "Wilhelmina Arz Luxury".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miky pe 31 Aug 2010, 19:47
    giulia

    mie imi place f mult emisiunea ,iar giulia e o frumoasa .A slabit mult si arata excelent.Iar accentul ei da tot farmecul si o scoate din anonimat.Ochii sunt divni...cine nu s-ar dori-o...

    0
    0

  • ira pe 28 Sep 2009, 10:10
    copiere

    mie nu-mi place cind o emisiune de tele este copiata . g.nah. sa faca bine sa se transforme pe ea ,inainte sa dea sfaturi altora. si sa nu copieze emisiunea israeliana" oglinda ".macar de-ar copia bine. dar nici romaneste nu stie sa vorbeasca ca lumea....ce d-zeu..au murit artistele romance? credeti-ma ca nu e nevoie de cetetene israeliene sa faca emisiuni la t.v.romania. dar in israel , probabil ca n-a primit-o. nici nu-i de mirare.....dupa cum arata..! banii sa traiasca...ca talentul nu mai conteaza....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod