Inna se alătură campaniei împotriva hărțuirii copiilor - VIDEO

Cântăreaţa de muzică pop participă la cea de a doua ediţie a campaniei „CN Clubul Prieteniei”, derulată de televiziunea pentru copii Cartoon Network împreună cu Asociația Telefonul Copilului.

Inițiativa îşi propune să încurajeze în continuare copiii şi tinerii din România să spună stop fenomenului social - psihologic bullying şi se desfăşoară sub sloganul „Fii prietenos, nu răutăcios!”, relatează paginademedia.ro.

Fenomenul bullying înseamnă să fii jignit, lovit, rănit, exclus sau umilit. Se poate întâmpla oricui, la orice vârstă şi în orice loc: la școală, în parc, în timpul antrenamentului, pe stradă şi chiar on-line.

Întrucât fenomenul afectează copiii din întreaga ţară, Cartoon Network colaborează cu Asociația Telefonul Copilului, unul dintre cele mai importante ONG-uri din România, care abordează problemele acestora.

Asocierea are scopul de a informa despre bullying şi de a oferi consiliere şi ajutor celor care au nevoie.

Bullying-ul rămâne una dintre cele mai importante probleme în rândul copiilor cu vârste cuprise între doisprezece și șaptesprezece ani, iar numărul cazurilor de bullying semnalate de băieți în 2015 la Telefonul Copilului a crescut de 20 de ori comparativ cu 2014, de la 25 de cazuri în anul 2014 la 534 de cazuri în anul 2015.

Prima ediţie a acestei campanii a fost lansată anul trecut, avându-l ca ambasador pe cântăreţul Alex Velea, notează site-ul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod