Inna, Iulia Vântur şi Horia Tecău, la "Dansez pentru tine"

Vineri, în marea finală a acestui sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", Inna, Iulia Vântur şi Horia Tecău, alături de partenerii lor, vor dansa pentru trei cazuri umanitare.

Inna dansează în finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" pentru un caz umanitar, pentru care face echipă cu Emil Rengle.

"Mi-am dorit dintotdeauna să particip la 'Dansez pentru tine', dar de cele mai multe ori, programul meu a fost foarte încărcat", a dezvăluit Inna. "A sosit momentul meu şi mă bucur foarte mult că pot dansa pentru un caz umanitar, astfel împuşc doi iepuri: ajut nişte oameni care au nevoie, dar mă şi distrez. Îmi plac repetiţiile, mă înţeleg foarte bine cu dansatorii din balet, este cu siguranţă o experienţă frumoasă.

Abia aştept să postez filmarea cu dansul pe contul meu de Facebook. O să fie boom", a povestit artista.

Şi cel mai bun tenisman român al momentului, Horia Tecău, păşeşte în ring la braţul Iuliei Vântur, alături de care dansează tot pentru un caz umanitar. "Este o experienţă nouă pentru mine şi mă bucur că mi s-a oferit această şansă, din partea Pro TV. «Dansez pentru tine» este o emisiune superbă, dacă voi reuşi să aduc puţină bucurie în viaţa cuiva, prin prezenţa mea aici, sunt onorat", a declarat Horia Tecău.

Deşi obişnuit cu antrenamente extrem de solicitante, sportivul recunoaşte că emisiunea este un cantonament veritabil. "Repetiţiile sunt mai solicitante decât credeam. De-abia acum îmi dau seama câte ore de repetiţii trebuie să faci şi cât efort trebuie să depui pentru realizarea unui dans de câteva minute. Mă bucur că în acest dans mă pot baza pe experienţa Doinei şi pe cea a Iuliei. Ne dorim să ne simţim bine şi să realizăm un dans frumos, pentru un caz umanitar", a mai spus acesta.

Tot în marea finală, prezentatorii "Poveştirilor adevărate" de la Acasă, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, arată prin dans că sunt alături de un suflet care are multă nevoie de ajutor.

"Am acceptat cu mare drag să intru pentru a doua oară în ringul visurilor pentru o cauză nobilă, pentru un caz umanitar. Fiindcă nu suntem dansatori profesionişti, atât eu, cât şi Dan încercăm să învăţăm cât mai repede coregrafia făcută de Doina Botiş. E prima dată când dansăm împreună şi prima dată când facem echipă şi pe ringul de dans", a declarat Ioana Maria Moldovan.

"Este superb, senzaţional şi foarte greu! Este una dintre cele mai frumoase provocări din viaţa mea din cel putin trei motive: nu am mai dansat la acest nivel niciodata, este prima oara cand dansez cu Ioana intr-o competitive si este prima data cand voi dansa in fata atâtor telespectatori", a precizat Dan Cruceru.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod