Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013

Vei reuşi în 2013 să câştigi mai mult? Sau poate chiar să obţii venituri substanţiale? Află ce ţi-au pregătit astrele în materie de bani pentru acest an. Iată previziunile pentru fiecare zodie:
1 din 13

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativii Capricorn se vor bucura de influente astrale excelente, încă din primele luni ale anului 2013. Acestea va vor ocroti partea financiară al existenţei. Nu va pot promite, însă, un câştig mare la Loto, ci creşterea veniturilor pentru unii nativi sau un contract benefic pentru alţii. Sunt posibilităţi că unii dintre voi să câştige copios, dacă vor face o achiziţie mare care va deveni repede profitabilă sau va după o învestiţie importantă. Cu sprijinul lui Uranus, guvernatorul îndrăznelii, planetă reînnoirii şi schimbării, puteţi să va asumaţi toate riscurile ... fără riscuri!
Influente planetare interesante sunt şi în perioadă următoare a anului, când, până şi cei mai puţin interesaţi de bani, dintre nativii Capricorn, vor simţi pulsul unei afaceri. Indiferent că aveţi economii substanţiale sau doar câţiva bănuţi "la ciorap", e bine să va puneţi la curent cu preturile bursei şi, de ce nu?, apelaţi la un broker sau la piaţă de capital pentru a face învestiţii profitabile.
Pentru unii nativi Capricorn poate apărea un noroc neaşteptat, în a două parte a anului 2013, susţinut de o aspectare pozitivă dintre Jupiter şi Uranus. E de aşteptat că veniturile să fie mai bune, chiar dacă sunt luni în care se cheltuieşte. Va fi o perioadă în care îţi vei pune speranţele într-o creştere de salariu, un bonus neaşteptat, o speculaţie financiară riscantă sau chiar o moştenire! Totul e posibil.
Însă, în ultimele luni ale anului 2013, nu se mai prevede prosperitate financiară în niciun domeniu. Cu toate acestea, o anumită conjunctură astrală, poate face posibilă o schimbare de tendinţa. Totul va fi bine pentru nativul Capricorn, dacă vei fi rezonabil şi vei economisi, în loc să îţi cheltuieşti economiile. Altfel, va trebui să lupţi din greu pentru a recuperă. Dacă ai învestit bani în acţiuni bursiere, ai grijă: urmează o perioadă de o mare instabilitate, aşa că păzeşte-te de zvonuri şi evita deciziile luate dintr-un capriciu.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gina anuta pe 12 Iun 2013, 08:44
  capricon

  sa stiu ce spun astrele

  0
  0

 • nerabdatorul pe 31 Dec 2012, 12:22
  intotdeauna exista o solutie

  dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  11
  5

 • afiduta pe 31 Dec 2012, 10:44
  zodiac

  subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  5
  3

 • Crok pe 27 Dec 2012, 04:49
  sunteti niste amarati

  cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

  72
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod