Incredibil! Amna era să îi ia locul Elenei în trupa Mandinga!

Amna, tânăra care a cucerit topurile românești și internaționale cu piesa “Tell Me Why”, care are peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, a fost la un pas de a fi solista trupei Mandinga.
Amna, tânăra care a cucerit topurile românești și internaționale cu piesa “Tell Me Why”, care are peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, a fost la un pas de a fi solista trupei Mandinga.

Artista a participat, în 2005, la preselecţia organizată de trupa Mandinga în urma căreia trebuia să se găsească o înlocuitoare pentru Elena Gheorghe.

„Am cântat piesa <<Spune-mi>> şi o altă melodie în limba spaniolă, care însă nu m-a avantajat deloc. Am rămas totuşi în concurs cu negresa B.U.
şi Elena, vocea actuală a trupei. Ele au câştigat, eu am ieşit din joc”, povesteşte Amna care îşi mai aminteşte şi-a pierdut pantofii, chiar înainte să intre pe scenă. „Mă pregăteam să cânt desculţă, în momentul în care mi-am găsit pantofii la o altă colegă care mi-i luase fără să-mi spună”
, îşi aminteşte ea.

Cu toate că nu a câştigat locul rămas vacant în trupa Mandinga, Amna nu regretă nicio clipă că a luat parte la această experienţă: „Mă bucur că nu am fost finalistă.
Acest concurs şi multe altele la care am mai fost, m-au facut să muncesc din greu, să reuşesc să ajung la performanţele de acum”, declară solista.

Amna a luat lecţii de muzică la liceul George Enescu şi ore de canto cu Crina Mardare. Ea cântă de la trei-patru ani, iar pana la debutul ei solo aceasta a participat la aproape toate concursurile muzicale care s-au organizat în România: de la “Alege A.S.I.A.”, difuzat la ProTV, la Star Factory şi Megastar, de la Prima TV, până la preselecţia pentru trupa Mandinga.

Singurul concurs în care nu s-a înscris a fost “Vocea României”: “Eram deja lansată în muzică şi aveam propriul drum!”, spune Amna care a dat lovitura la începutul anului 2011 cu piesa “Tell me why”.


De atunci, a mai lansat încă două melodii, “She bangs” şi “Esta noche” şi a câştigat premiul Best International Artist în Polonia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod