In martie va fi lansat un nou album Jimi Hendrix

12 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
In martie va fi lansat un nou album Jimi Hendrix

Familia lui Jimi Hendrix si compania Sony Music vor lansa pe 8 martie un album cu piese originale ale celebrului chitarist, ce nu au fost niciodata comercializate, informeaza Mediafax.

Albumul intitulat "Valleys of Neptune" contine peste o ora de inregistrari din 1969, cu un an inainte ca Jimi Hendrix sa moara la Londra, la varsta de 27 de ani. Albumul va contine cateva piese cunoscute de fani, gratie inregistrarilor anterioare, dar si peste 60 de minute de inregistrari ce vor fi lansate in premiera cu aceasta ocazie.

Pe acest album au fost incluse coveruri dupa piese celebre - "Bleeding Heart" (Elmore James) si "Sunshine of Your Love" (Cream) - si interpretari originale semnate de Hendrix ale unor compozitii precum "Ships Passing Through The Night" si "Lullaby For The Summer".

Discul face parte din prima etapa de relansare a muzicii lui Hendrix, noi editii ale albumelor "Are You Experienced?", "Axis: Bold As Love", "Electric Ladyland" si "First Rays of the New Rising Sun" urmând sa fie lansate tot pe 8 martie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod