Faithless revine in Romania

de Georgiana Dorobanțu, 12 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Faithless revine in Romania

Faithless este primul nume confirmat in programul B'Estfest 2010, cea de-a patra editie a evenimentului, care va avea loc pe 16, 17, 18 iulie, la Romexpo.
    
Dupa unul dintre cele mai apreciate show-uri din cadrul B'ESTFEST, si, asa cum au declarat chiar membrii trupei - unul dintre cele mai bune ale turneului din 2007 - Faithless revine in Romania, fiind primul nume confirmat pe afisul celei de-a patra editii B'ESTFEST.

Festivalul se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 16-18 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.
"Am ajuns la cea de-a patra editie B'ESTFEST si suntem deosebit de bucurosi ca am reusit sa construim un brand romanesc valoros intr-un timp atat de scurt! In Europa aproape fiecare tara are cel putin un festival international de muzica de o asemenea anvergura, iar faptul ca B'ESTFEST a reusit doar dupa cateva editii sa puna Bucurestiul pe harta turneelor celor mai ravniti headlineri internationali, sa atraga numerosi turisti straini si sa fie considerat unul cele mai importante festivaluri europene constituie un motiv in plus de mandrie pentru noi toti " a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.


Foto: Cosmin Bumbut
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod