În data de 13 Martie, flamenco veritabil cu ANGEL MUNOZ la Sala Palatului

Angel Munoz, unul dintre putinii dansatorii de flamenco care au darul de a scoate cel mai bine in evidenta caracteristicile genului, revine dupa 7 ani in Romania intr-un show genial al performantei artistice desavarsite.
Angel Munoz, unul dintre putinii dansatorii de flamenco care au darul de a scoate cel mai bine in evidenta caracteristicile genului, revine dupa 7 ani in Romania intr-un  show genial al performantei artistice desavarsite.

Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet va invita, pe 13 martie incepand cu ora 19:00 la Sala Palatului din Capitala, sa va lasati cuprinsi de febra Spaniei pasionale in ritmuri de flamenco si sa descoperiti secretele artei vii. Muzica in stilul andaluzian, dans, castaniete, emotie si spirit latin. Un adevarat val de pasiune declansat de flamenco ce va incanta publicul din Romania in luna martisorului.


Expresivitatea si starea emotionala extraordinara pe care o degaja Angel Munoz prin dansul specific in spectacolele din intreaga lume, lasa publicul de fiecare data  fara rasuflare. Angel Munoz este unul dintre produsele flamenco veritabile ce sustin imaginea Spaniei pasionale. Provine din Cordoba, si este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei, dupa celebrul Joaquin Cortes, cu care de altfel a si studiat si dansat in numeroase spectacole.

A debutat ca solist in spectacolul coregrafic bazat pe "Forta destinului" de Verdi. A detinut roluri importante in spectacole "La Traviata“ si "La del Soto del Parral" si roluri in diferite seriale de televiziune.
In 1994 i-a fost atribuit premiul intai la Festivalul National de Dans de "La Mejorana“ si la Concursul National de Arte Flamenco de la Cordoba. A avut un rol important si in cadrul companiei lui Jose Antonio si a chitaristului Paco Pena.
Este cunoscut si apreciat la nivel international pentru talentul sau innascut, pentru distinctiile obtinute in marile competitii ale genului, dar si pentru sincronizarea perfecta si daruirea sa totala pe scena in spectacole de mare anvergura.

In prezent, „El principe del flamenco”  sustine spectacole pe cele mai importante scene din circuitul international.
In paralel activeaza ca instructor, incercand sa insufle elevilor sai dragostea pentru muzica si dans, ca suport al miscarii, predand o tehnica coregrafica speciala de control al corpului pe scena. “Angel Munoz are toate atuurile necesare pentru a fi urmatorul rege al stilului flamenco.”- The Guardian.

El principe del flamenco ii va bucura in acelasi timp si pe timisoreni, caci in data de 14 martie artistul va evolua si pe scena salii Capitol din Timisoara. Prestatia lui Angel Munoz va fi acompaniata de trupa sa, din componenta careia fac parte:  Antonio Españadero si Manuel Pérez – chitaristi; Roberto Lorente si La Tremen – vocalisti si percutionistul Nacho López.


Biletele pentru evenimentul de la Bucuresti au fost puse in vanzare si sunt disponibile prin Agentia  Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etaj.2, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, Str.Moise Nicoara nr.18, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc intre 60 – 150 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod