În acest weekend, Mega Mall îi premiază pe cei mai rapizi 500 de cumpărători

Pentru a sărbători venirea noilor colectii de fashion în Mega Mall, clienții sunt provocați cu un Fashion Quest
Cu ocazia lansării noilor colectii de toamnă-iarnă în Mega Mall, cel mai nou centru comercial din București îi premiază în acest weekend pe cei mai rapizi cumpărători.

 Astfel, pe 26 și 27 septembrie, primii 500 de clienți ai fiecărei zile care se prezintă la Info Desk cu bonuri cumulate de peste 300 Lei, câștigă pe loc un voucher în valoare de 50 de Lei.
Clienții găsesc la Mega Mall o varietate mare de magazine de unde își pot achiziționa articole din noile colecții precum Zara, Bershka, Reserved, H&M, Koton, Mango, Marks & Spencer, C&A dar și Peek & Cloppenburg, magazin care se deschide la 1 octombrie.

Mai mult, pentru a sărbători venirea noilor colecții ale celor mai iubite branduri, Mega Mall îi provoacă începând de săptămâna viitoare pe pasionații de stil cu un Fashion Quest palpitant.
În fiecare zi, începând cu 28 septembrie, un produs va fi ascuns în magazinele din Mega Mall.
Produsele pot varia de la articole vestimentare din colecțiile de toamnă până la accesorii precum ochelari sau bijuterii, dar și alte premii surpriză.

Cei care doresc să participe la acest quest, trebuie să intre pe site-ul Mega Mall pentru a afla care este produsul zilei iar apoi să meargă în centrul comercial pentru a-l găsi.
Pentru ca totul să fie mai captivant, clienții au la dispoziție patru ore pentru găsirea produsului. Odată ce l-a descoperit, câștigătorul intră automat în posesia lui. Fashion Quest-ul va fi organizat pe durata a șapte săptămâni.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod