iLove: Văduva lui Steve Jobs s-a cuplat cu fostul primar al Washingtonului

La trei ani de la moartea părintelui imperiului Apple, Laurene Powell (51 de ani) a petrecut o vacanță în Caraibe cu politicianul Adrian Fenty (44 de ani), divorțat din 2013.

Steve Jobs a lăsat în urmă o megacompanie și o filosofie îmbrățișată de milioane de oameni. Dar și o soție... îmbrățișată acum de fostul primar al capitalei Statelor Unite. Cotidianul britanic Daily Mail susține că miliardara are o relație cu omul politic și a publicat în ediția de marți mai multe imagini în care cei doi apar se îmbrățișează.

Laurene Powell și Adrian Fenty au petrecut un weekend în Caraibe, pe un iaht de lux, unde s-au relaxat pe șezlonguri, întinși la soare, au vorbit și au glumit, au cinat cu prietenii.

În presă au apărut încă din vara anului 2013 informații că văduva lui Jobs și Fenty ar fi împreună, dar acum apar pentru prima dată imagini cu ei.



Surse citate de cotidianul american Washington Post au declarat că Fenty și văduva lui Jobs au început să se întâlnească încă din vara în care fostul primar a divorțat, dar ea nu are legătură cu această despărțire. Se pare că ei s-au întâlnit la o conferință despre educație desfășurată în Houston, în 2011. Powell este fondatoarea organizației Emerson Collective, care sprijină reforma educației, iar în acea perioadă primarul Fenty acorda o mare atenție acestui subiect.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod