iLove: Văduva lui Steve Jobs s-a cuplat cu fostul primar al Washingtonului

Fostul primar al Washingtonului și fosta soție a lui Steve Jobs au petrecut împreună un weekend pe un iaht de lux, din Caraibe

În anul următor, Fenty a trecut la conducerea unui program non-profit care îi sprijină pe studenții care vor să urmeze studiile unui colegiu fondat de Powell, scrie Daily Mail.

"Adrian Fenty este unul dintre cei mai mari avocați din țara noastră ai reformei educației. Implicarea lui și eforturile uriașe pe csre le-a făcut sunt fără egal"
, spunea ea, într-o declarație.

Laurene Powell și Adrian Fenty au fost la început prieteni și au început să se întâlnească în primele luni ale anului 2013.

În iunie 2014, ei au fost fotografiați împreună la un meci de la Roland Garros, scrie Washington Post.

Laurene Powell s-a căsătorit cu Steve Jobs la doi ani după ce l-a cunoscut, la Stanford Business School, unde era studentă. S-au căsătorit în martie 1991. Nunta au făcut-o la hotelul Yosemite Valley, iar ceremonia a fost condusă de un călugăr buddhist zen, Kobun Chino Otogawa, în conformitate cu convingerile religioase ale lui Jobs.

Primul lor fiu, Reed, s-a născut șase luni mai târziu, iar cuplul a mai avut în anii următori două fiice, Erin și Eve.
Pe lângă cei trei copii, Steve a mai avut o fată, Lisa Brennan-Jobs, dintr-o altă relație.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod