Ilinca Vandici: "Ciprian m-a înşelat cu Bianca Drăguşanu!"

Relaţia dintre prezentatoarea TV şi fotbalistul naţionalei s-a sfârşit din cauza infidelităţii lui Ciprian.

Vedeta de televiziune a declarat, într-un interviu acordat revistei "Tabu", că Marica a avut o aventură cu Bianca Drăguşanu.

Mai mult, Ciprian ar fi râvnit şi la Adelina Pestriţu, însă în acest caz n-a reuşit să-i trimită câteva mesaje prin telefon, a mai dezvăluit Ilinca Vandici în interviul citat de ziarul "Click!"

"Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste.

Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă.
Bianca zice că nu i-a răspuns avansurilor, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost"
, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta a mai povestit cum a reacţionat când a aflat că Marica o înşeală: "Primul lucru pe care l-am făcut când am aflat că sunt înşelată a fost să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: <<De ce ai făcut asta?>>.
M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată"
.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caroline pe 24 Ian 2012, 22:34
    ai dreptate

    ai mare dreptate Ilinca...avind in vedere despre cine e vorba...deja te consideri o doamna si nu tu ai avut de pierdut...eu zic ca orice final e un nou inceput.esti o femeie frumoasa si nu cred sa se fi oprit admiratorii la Marica...

    0
    0

  • ramona pe 20 Ian 2012, 13:27
    fi puternik

    sti ILINCA nu merito pentru un barbat sa suferi tu esti frumuoasa si poti avea orce barbat alaturi de tine sa te respecte si sa te iubeask sa te valoreze nu sa isi bata joc de tiene te pup

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod