Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit civil

Fostul tenisman şi iubita lui s-au căsătorit civil, luni, la Timişoara. Cununia a fost oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu.
La eveniment au fost invitate aproximativ 20 de persoane, rude şi câţiva prieteni ai cuplului.

Ilie Năstase a fost pus pe şotii pe toată durata ceremoniei, cel mai adesea partenerul de glume fiind prietenul său de-o viaţă, Ion Ţiriac. În momentul în care a fost întrebat dacă o ia în căsătorie pe Brigitte, Năstase a amânat câteva secunde răspunsul aşteptat şi s-a întors către Ion Ţiriac, cerându-i consimţământul, în glumă.
 
 

După ce Ilie şi Brigitte au devenit oficial soţ şi soţie, Ion Ţiriac a făcut o declaraţie spumoasă care i-a uimit pe toţi cei prezenţi.
"Eu am dormit mai mult în pat cu Năstase, decât toate cele patru neveste ale lui", a spus Ţiriac, amuzat.
 
 
 
Momentul în care cei doi au spus "DA" a fost transmis, în direct, în timpul emisiunii Happy Hour, de la PRO TV.
 
 

La doar câteva minute după ce spusese un "DA" hotărât în faţa primarului Timişoarei, Brigitte a vorbit, în emisiunea "Happy Hour", despre cât de norocoasă se simte pentru că l-a întâlnit pe Ilie. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că l-a pus pe Ilie în faţa mea, să aibă grijă de mine.
Cel mai frumos dar e că mi-a dat numele lui"
, a spus Brigitte Năstase, la Pro TV.
 
 

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au depus actele de căsătorie în 24 mai, la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara.
 
Cei doi formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod