Ilie Nastase si Andrei Pavel au jucat un meci demonstrativ la BCR Open

Facebook Twitter Comenteaza
Ilie Nastase si Andrei Pavel au jucat un meci demonstrativ la BCR Open

Iubitorii tenisului au avut parte, la inceput de toamna, de o saptamana interesanta, cu ocazia Turneului BCR Open Romania, desfasurat intre 6 si 14 septembrie, la Arenele BNR.

Evenimentul, ajuns la a 13-cea editie, a adus la Bucuresti, de o parte si de alta a fileului, nume mari ale tenisului mondial, precum Gilles Simon, Nicolas Almagro, Ernests Gulbis, Carlos Moya si Victor Hanescu.

Carlos Moya a revenit si el pe zgura de la Bucuresti, dupa o absenta de cativa ani, care insa nu l-a impiedicat sa ajunga in finala.
Jucatorul spaniol a pierdut insa ultimul meci, in fata lui Gilles Simon, care a castigat astfel turneul pentru al doilea an consecutiv.

Ultima zi a BCR Open Romania a fost una deosebita, datorita atat finalei, cat si meciului demonstrativ de dublu dinaintea acesteia, intre Ilie Nastase si Andrei Pavel, de o parte a fileului, si Mansour Bahrami si Henri LeConte, de partea cealalta.

La meciurile Turneului BCR Open de anul acesta au fost prezente si vedete precum Dan Negru, Razvan Popescu si Florentina Opris.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod