Hugh Jackman

Hugh Jackman, operat a şasea oară pentru a evita cancerul de piele

Actorul a fost operat pentru a şasea oară pentru extirparea unor celule care cauzează cancer de piele.

Hugh Jackman a postat luni pe Instagram o imagine în care apare cu un bandaj pe nas. "Mulţumită controalelor dese şi minunaţilor doctori, totul e bine. Arată mai rău cu bandaj decât fără. Jur!", a scris actorul. El a adăugat hashtag-ul #wearsunscreen ("foloseşte cremă pentru protecţie solară"), relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Actorul a povestit  că soţia lui, Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit din 1996 şi cu care are doi copii - Oscar, în vârstă de 14 ani, şi Ava, în vârstă de nouă ani -, l-a încurajat şi a insistat ca el să fie consultat de un medic.

"Deb mi-a spus să merg la medic, pentru a vedea ce se întâmplă cu acea pată de pe nasul meu. Băiete, câtă dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular. Vă rog, nu fiţi delăsători ca mine. Mergeţi periodic la control medical. Şi, neapărat, folosiţi cremă de protecţie solară", a scris actorul australian într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

"Sunt realist în ceea ce priveşte viitorul şi este mai mult decât sigur că voi mai avea cel puţin una (intervenţie chirurgicală de îndepărtare a celulelor canceroase de pe nas, n.r.), deşi, probabil, vor fi mai multe, lucru deloc ciudat în cazul unui australian de origine britanică care a crescut în Australia, unde nu îmi amintesc să îmi fi spus cineva vreodată să mă dau cu cremă de protecţie solară", declara starul după a doua operaţie.
"Partea bună este că boala asta poate fi prevenită, este vorba de a face controale regulate şi corecte. Sunt şi eu un om obişnuit, pot fi leneş, pot să amân, dar acum nu mai sunt leneş deloc", a adăugat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod