Hilary Swank, vizită-fulger în România

Actriţa americană a făcut o vizită incognito la Bucureşti, weekend-ul trecut, pentru a promova o campanie de apărare a câinilor fără stăpân.

Actriţa americană a făcut o vizită incognito la Bucureşti, weekend-ul trecut, pentru a promova o campanie de apărare a câinilor fără stăpân.

Frumoasa actriţă a străbătut Capitala pe o căldură de 35 de grade Celsius, dar nu s-a plâns însă nicio clipă. Swank încearcă să încurajeze oamenii să ia în grijă câinii fără stăpân, criticându-i dur pe cei care vor să-i ucidă, informează cotidianul Adevărul, care a publicat un interviu cu vedeta.

"Cauza animalelor fără stăpân este una universală.

Sloganul „Fii om cu animalele!" este exact lucrul în care cred. Voi derula eu însămi programe de caritate pentru animalele fără stăpân, dar mă alătur mereu celor derulate de alte organizații. De vreme ce animalele nu au o voce proprie, au nevoie de o voce care să le pledeze cauza. Iar acum se întâmplă ca vocea mea să fie cea care povestește lumii aceste lucruri", a spus actrița.

Lupta pentru câinii fără stăpân nu este singura campanie caritabilă în care se implică Hilary Swank.
Ea încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra unor aspecte diverse ale societăţii în care trăim. "Majoritatea filmelor în care joc poartă, de fapt, un mesaj umanitar. Sunt filme care au sensibilizat cu privire la anumite probleme sau au adus la cunoștința celorlalți anumite cauze. De la pedeapsa cu moartea, la viața transexualilor sau malarie!", a mai declarat vedeta.

Foto: Adevarul

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod