Heidi Klum s-a despărţit de iubitul ei

Top-modelul german s-a despărţit de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, după o relaţie care a durat aproximativ un an şi jumătate.

Despărţirea celebrului top-model german, care are şi cetăţenie americană din 2008, de iubitul ei s-a produs în urmă cu câteva săptămâni, informează site-ul revistei People, citat de Mediafax.

Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a început relaţia cu Martin Kirsten, în vârstă de 41 de ani, la câteva luni după ce a depus actele prin care solicita divorţul de cântăreţul Seal, punând astfel capăt unui mariaj care a durat şapte ani.

Kirsten şi Klum şi-au încetat cu această ocazie şi relaţia profesională.

"Nu mai lucrează împreună", a dezvăluit o sursă pentru revista People.

"În viaţă totul se rezumă la sincronizare. El a fost un sprijin foarte bun pentru ea (după divorţul de Seal, n.r.), s-au sprijinit unul pe celălalt, însă acum vor merge înainte pe căi separate.
Au însă în continuare o prietenie minunată"
, a declarat aceeaşi sursă.

Top-modelul german are patru copii: Leni, în vârstă de 9 ani - din relaţia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore -, Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani, cu cântăreţul Seal, notează Mediafax.

Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari.

Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".

Recent, Heidi Klum a devenit membră în juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", de pe postul NBC.
Ea a fost căsătorită cu cântăreţul Seal, de care a divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod