Heidi Klum, poză de vacanţă

Vedeta demonstrează din nou că arată foarte bine. Ea a postat din nou pe contul său de Twitter o poză cu ea în costum de baie, la plajă.

Vedeta demonstrează din nou că arată foarte bine. Ea a postat din nou pe contul său de Twitter o poză cu ea în costum de baie, la plajă.

Modelul german în vârstă de 39 de ani a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care este îmbrăcată în costum de baie, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Heidi Klum poartă un costum de baie negru şi stă întinsă pe marginea unei terase, de unde se poate vedea un peisaj la malul mării.

Mesajul postat de vedetă pe Twitter, alături de imagine, este "Finally.......relaxation!!" ("În sfârşit, relaxare", n.r.).



Nu este pentru prima dată când Heidi Klum postează fotografii ale sale în costum de baie. Pe 4 iulie, modelul a publicat pe Twitter o poză în care apare în costum de baie şi le-a urat fanilor săi americani "La mulţi ani", amintește Mediafax.

Heidi Klum a depus la începutul lunii aprilie actele prin care solicită divorţul de Seal, cei doi fiind despărţiţi încă din luna ianuarie a acestui an. Top modelul german a declarat recent că este dezamăgită de instituţia căsătoriei.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod