Halle Berry nu a făcut duş două luni

Actriţa a declarat recent, în timpul unei emisiuni de televiziune, că nu s-a spălat două luni, pentru a intra în pielea unei tinere dependente de cocaină, personaj pe care l-a interpretat în filmul "Febra iubirii/ Jungle Fever" (1991), de Spike Lee.

Halle Berry, în vârstă de 47 de ani, şi-a făcut debutul în actorie alături de Samuel L. Jackson în drama "Febra iubirii/ Jungle Fever", în care a jucat rolul unei tinere dependente de cocaină şi a decis să nu se spele pe durata filmărilor, aproximativ două luni, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Nu am fumat crack (un derivat al cocainei, n.r.). Acolo am tras linia, dar toate astea s-au întâmplat cu 23 de ani în urmă şi eram începătoare, aşa că nu puteam decât să încerc să fiu acel personaj, deci nu am făcut duş pe toată durata filmărilor, adică aproximativ opt săptămâni", a spus Halle Berry la emisiunea matinală "Live! with Kelly and Michael", de pe postul WABC-TV.

Zece ani mai târziu, Halle Berry a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, cu rolul Leticiei Musgrove din filmul "Puterea dragostei/ Monster Ball" (2001), de Mark Forster.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod