Gwyneth Paltrow vrea sâni mai mari

Actriţa americană a declarat recent că este mulţumită de modul în care arată, dar şi-ar dori ca sânii ei să aibă dimensiuni mai mari.
Într-un interviu acordat revistei Tatler, actriţa în vârstă de 40 de ani a declarat că nu ar schimba nimic cu privire la modul în care arată. Totuşi, Gwyneth Paltrow, care poartă mărimea 34B la sutien, spune că nu ar deranja-o să aibă un bust mai mare, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Dacă aş putea schimba un lucru (cu privire la felul în care arăt, n.r.)? Nimic. Nu pentru că eu consider că sunt frumoasă, ci deoarece cred că arăt în felul în care arăt dintr-un motiv.
Totuşi, nu m-ar deranja să am sâni mai mari"
, a spus Gwyneth Paltrow.

Chiar dacă este fericită cu trăsăturile sale fizice, actriţa - care este căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin - spune că este convinsă de faptul că nasul ei devine tot mai mare.

"Am tendinţa de a vedea doar lucrurile care nu-mi plac. Ochii mei sunt destul de mici. Şi sunt obsedată de faptul că nasul meu creşte în dimensiuni", a mai spus actriţa.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit".
Printre filmele sale se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". 
De asemenea, actriţa a apărut şi în filmele din seria "Iron Man" - "Iron Man/Omul de oţel" (2008), "Iron Man 2/Omul de oţel 2" (2010) şi "Iron Man 3/Omul de oţel 3 "-, regizate de Jon Favreau, notează Mediafax.

Actriţa americană a devenit în ultimii ani şi o personalitate în universul sfaturilor online din domeniul stilului de viaţă.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod