Gwyneth Paltrow a lansat un ghid online de călătorii

Actriţa a anunţat, prin intermediul site-ului său de lifestyle goop.com, că a lansat un ghid online de călătorii şi o aplicaţie pentru telefoane inteligente şi tablete, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 42 de ani, a publicat în cel mai recent newsletter al site-ului său de lifestyle goop.com un anunţ referitor la lansarea unui ghid de călătorii online şi a unei aplicaţii dedicate pentru telefoane inteligente şi tablete.

"Un ghid cuprinzător de vacanţe, Escapes, (şi o aplicaţie, în curând) s-a aflat pe lista lucrurilor pe care dorim să le facem de când am lansat goop", a scris Paltrow, continuând cu o scurtă prezentare a noului ghid turistic, care oferă vacanţe pentru orice tip de turist, dar plecând de la întrebările şi sugestiile utilizatorilor goop.com.

"Nimic nu te face mai conştient de locul şi timpul în care trăieşti decât călătoria spre o nouă destinaţie.

Călătoriile sunt o pasiune adâncă a mea şi unul dintre motivele pentru care am fondat goop. Mă săturasem de asistenţi plătiţi să-mi recomande tot felul de restaurante şi agenţi de turism care îmi recomandau doar hoteluri greşite. Am lucrat mult şi greu pentru acest ghid, Escapes, pe care îl vom extinde pe măsură ce noi şi prietenii noştri de încredere vom continua călătoriile în jurul lumii. Ghidul prezintă ceea ce ni se cere de multe ori, prin telefon, prin e-mail, prin mesaje.
Ne place să credem că facem munca în locul vostru"
, a scris Paltrow în mesajul de promovare a noului serviciu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod