Grapinizer, aplicaţia online care îţi "corectează" textele după modelul Maria Grapini

Aplicaţia online, numită Grapinizer, le oferă utilizatorilor posibilitatea să introducă într-o căsuţă un text corect gramatical, în limba română, iar ulterior, cu ajutorul opţiunii "Grapinize", să vadă cum arată textul în varianta grapinizată.
"Grapinizer. Un proiect european. Învăţăm să scrim împreună", anunţă iniţiatorii proiectului, care îi invită pe vizitatorii site-ului să-şi "grapinizeze" textele.

Grapinizer.com "corectează" textele după modelul Maria Grapini. Astfel, aplicaţia online adaugă virgule fără rost, schimbă ordinea literelor în cuvinte şi elimină spaţiul după semnele de punctuaţie, relatează Mediafax.

Totodată, iniţiatorii îi indeamnă pe utilizatori să le fie alături pe platfomele de socializare prin mesajul "Fi alături de noi pe, Facebook.
Promitem să dăm share zilnic postărilor lui Poptămaş"
.

Maria Grapini, fost ministru pentru IMM-uri şi Turism şi actual europarlamentar, a fost criticată de mai multe ori în presă pentru greşelile gramaticale din postările pe care le-a scris pe reţeaua de socializare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • frei_herr pe 24 Iul 2015, 21:32
    GRAPINIZER ?!?...

    Adevarul (nu publicatia) este ca multi prea multi idioti au mult prea mult ... gaz de ars de pomana! Si pot pune/face pariu, pe neve, ca 'desteptii' de la Grapinizer pot jura cu mana pe inima ca inainte si dupa conjunctia 'si' nu se pune virgula. Ei bine, ii informez caaa ... SE PUNE! In conditii bine stabilite de 'lege'. Conditii care se constituie in exceptii pe care scoala romaneasca - in enorma ei inteligenta - nu le mai enunta de teama ca nu cumva cortexul, si asa prea solicitat al elevului, sa nu cedeze sub ... presiunea cunostintelor prea 'sofisticate'. Parol!...

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod