Giulia, gravidă pe neașteptate: "Ne doream un copil, dar nu acum"

Cântăreaţa, însărcinată în şapte luni, spune că nu şi-a dorit nicio clipă să rămână însărcinată şi că vestea cea mare a luat prin surprindere pe toată familia.

Cântăreaţa, însărcinată în şapte luni, spune că nu şi-a dorit nicio clipă să rămână însărcinată şi că vestea cea mare a luat prin surprindere pe toată familia.

După ce a aflat că va avea un copil, cântăreața şi-a sunat mama pentru a o anunţa că urmează să fie bunică, dar aceasta nu a fost foarte entuziasmată. "Mama era plecată în vacanţă când i-am zis. N-a mai vorbit cu mine până când s-a întors în Bucureşti", a povestit Giulia pentru cotidianul Adevărul.

Nici familia iubitului ei nu a fost foarte încântată atunci când a aflat că un nou membru al familiei urmează să vină pe lume.

"Şocul a fost foarte mare şi pentru familia mea, şi pentru cea a lui Vlad Huidu. Până la urmă, s-au obişnuit cu ideea şi acum de-abia aşteaptă bebeluşul. Ne-am întrebat vreo săptămână ce o să facem. Apoi, am început să ne obişnuim cu ideea. Nu e vorba că nu ne doream un copil, dar nu ne doream acum. Eu ştiu că un copil vine când vrea el să vină şi când trebuie să vină, nu când ni-l programăm", a spus Giulia.

Naşterea Sabinei, aşa cum se va numi fetiţa Giuliei, este acum aşteptată cu nerăbdare atât de viitorii părinţi, cât şi de familiile acestora.
Artista a mai spus că a lăsat în plan secund nunta cu fratele lui Șerban Huidu, concentrându-se mai mult pe botezul fetiţei lor: "E normal să ne gândim la nuntă, dar cred că întâi o să vină botezul şi după aceea nunta, poate şi pentru că îmi doresc să îmi recapăt silueta dinainte de naştere. Dacă ar fi după mine, ar fi o nuntă la care am lua parte doar noi şi părinţii noştri. Întotdeauna mi-am dorit o nuntă foarte mică, în timp ce el îşi doreşte o nuntă mai mare."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod