Gestul emoţionant al lui Johnny Depp: Piratul Jack Sparrow, într-o vizită-surpriză la un spital de copii - VIDEO

Actorul american, care se află în Australia cu ocazia filmărilor la cel de-al cincilea film din franciza "Piraţii din Caraibe", a făcut o vizită-surpriză la un spital de copii din oraşul Brisbane, unde a apărut îmbrăcat precum personajul Căpitanului Jack Sparrow.

"Piratul cu inimă de aur" Johnny Depp a plecat de pe platourile de filmare la cel de-al cincilea lungemtraj din seria "Piraţii din Caraibe" pentru a le face o surpriză copiilor de la Lady Cilento Children's Hospital din Brisbane, Queensland, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Îmbrăcat precum Căpitanul Jack Sparrow, personajul pe care îl interpretează în "Piraţii din Caraibe", Johnny Depp le-a adus zâmbetul pe buze copiilor din acest spital australian, în care sunt trataţi de la nou-născuţi până la tineri de 16 ani.

Actorul, în vârstă de 52 de ani, i-a îmbrăţişat pe copii şi a făcut selfie-uri (fotografii de tip autoportret) cu aceştia.

De asemenea, starul american a apărut în show-ul "Juiced TV", care este realizat chiar de copii trataţi la acest spital.

De altfel, Johnny Depp a admis că ia deseori în călătoriile sale "uniforma" Căpitanului Jack Sparrow, pentru a putea face vizite surpriză costumat în acest personaj.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod