Gerard Butler recunoaşte relaţia cu Mădălina Ghenea

Actorul britanic spune că între el şi românca Mădălina Ghenea a fost "dragoste la prima vedere", informează Men's Journal.

Impresionat de frumuseţea româncei, Butler a invitat-o imediat într-o călătorie în Islanda. "Am fost impulsiv. Însă nu chiar atât de impulsiv. Am avut o presimţire bună", a spus scoţianul.

El a cunoscut-o pe Madălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, în timpul filmărilor pentru reclama la lame de ras Super Max, un brand din Dubai, informează sursa citată de stirileprotv.ro.

Dacă până de curând relaţia dintre Ghenea şi Butler a fost doar un zvon, fotografii ediţiei italiene a Vanity Fair i-au surprins recent pe cei doi în ipostaze tandre.

Mai multe fotografii vor fi publicate în ediţia revistei care va apărea pe 24 octombrie.



Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au fost împreună la cumpărături, au mâncat stridii şi s-au sărutat în public.

Potrivit vanityfair.it , Mădălina Ghenea scria pe Twitter, în urmă cu câteva zile: "Sunt cea mai fericită femeie din lume".



Mădălina Ghenea a devenit cunoscută după ce a apărut, în Italia, într-un spot publicitar pentru o companie de telefonie mobilă, alături de Raoul Bova.

Potrivit publicaţiei italiene, în 2013, ea va apărea în filmul "Dom Hemingway", de Richard Shepard, alături de Jude Law.

Anul trecut, în presa internaţională au apărut informaţii potrivit cărora Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu Mădălina Ghenea, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filma pentru un nou lungmetraj.
În presa din acea perioadă au fost publicate câteva fotografii în care Leonardo DiCaprio apare în compania unei brunete care părea a fi noua lui iubită.
Aceasta a fost identificată de presa italiană ca fiind românca Mădălina Ghenea. Însă top modelul a refuzat să comenteze în vreun fel informaţiile apărute în presă.

Gerard Butler are o reputaţie de cuceritor, actorul având în trecut relaţii cu nume celebre de la Hollywood - Jessica Biel, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Ashley Greene. De asemenea, Butler ar fi avut o aventură cu top modelul Naomi Campbell.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod