Gerard Butler a vrut să se mute în România

Impresionat de frumuseţea perisajelor din ţara noastră, Gerard Butler s-a simţit foarte bine în România. Starul scoţian i-a cucerit repede pe proprietarii pensiunii "Piatra Albă" de la Fundata, unde a zăbovit timp de patru zile.
Octav Chivulescu, cel care deţine vila în care unde iubitul Mădălinei Ghenea s-a refugiat în România, spune că şi-a făcut un bun prieten. "Iniţial, m-a impresionat faptul că Gerard Butler va veni la noi. Apoi, m-a frapat faptul că în fiecare zi şi-a amânat plecarea, fiind impresionat de cele văzute, şi chiar a uitat de nunta unui prieten al său. În ultima zi mi-a mărturisit că nu a putut deloc să doarmă, la gândul că trebuie să plece de aici. Ar mai fi stat, o perioadă nedefinită", a povestit Octav Chivulescu pentru ziarul Click!.

Proprietarul pensiunii a mai spus că între ei doi s-a legat o frumoasă prietenie.
Deşi a stat fără iubita lui Mădălina Ghenea, chemată de urgenţă pe platourile de filmare de la Roma, actorul s-a simţit excelent. 
 
"Tot ce s-a întâmplat în această perioadă, vremea, drumeţiile, mâncarea, discutiile incredibile ce le-am purtat preţ de 16 ore pe zi, totul a fost magic! Ne-am despărţit cu lacrimi în ochi. Probabil pentru că fiecare ştiam că, în general, orice ai crede sau ţi-ai dori, este puţin probabil că ne vom mai revedea. Trăim în lumi mult prea diferite", a mai relatat Octav Chivulescu pentru Click!.
 
 

În semn de mulţumire, actorul a lăsat câteva cuvinte frumoase în cartea de oaspeţi a pensiunii.
 
 
 
"Niciodată, în afara familiei mele, nu mi s-a arătat atăta dragoste, bunătate şi căldură. De aceea mă simt ca o parte a familiei voastre, şi voi doi, parte dintr-a mea. Mi-aţi salvat călătoria în România, m-aţi făcut să iubesc ţara asta atât de mult şi să văd magia oamenilor săi. Mi se rupe sufletul să plec. Cu adevărat! Dar am să mă întorc să continuăm călătoria noastră. Până atunci, sănătate şi fericire. Prietenul vostru, Gerry Butler", le-a scris actorul gazdelor sale.

Foto: Hepta, Click!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 1 Aug 2013, 21:12
    cu cat mai repede cu atat mai bine

    in numele tuturor femeilor din romania propun sa-i acordam cetatenia romana....

    5
    0

  • kiki pe 1 Aug 2013, 09:24
    un nou prieten al Romaniei

    of,carcotasi mai sunteti ! Stiti bine ca fiecare percepe lucrurile in felul sau...DAR vorbim de ce cuvinte frumoase a lasat Gerald,si,mai ales,cu ce amintiri minunate a plecat...Slava Domnului ca nu a nimerit la o pensiune kitch (cum sunt fff multe)si cu proprietari semianalfabeti dar pusi pe jecmaneala...

    2
    0

  • fluturasi_in_stomac pe 31 Iul 2013, 23:34
    oh, da!

    sa se mute in Romania, daca ii place asa de tare... aici gaseste tot ce si-ar dori: peisaje superbe, fete frumoase :))

    0
    1

  • Lorena pe 31 Iul 2013, 11:53
    nu este chiar asa!!!!!

    este frumos in Romania dar nu peste tot siiiiiiiiii pentru unii care au bani asa ca el poate locui acolo unde vrea dar alti nu au bani asa multi ca el si locuiesc pe unde pot,atunci parca nu mai este asa de frumos!!!!!!!!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod