"Gala Vieneza", la Bucuresti

10 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Bucurestenii vor avea parte de un eveniment deosebit, prin organizarea, pe 16 decembrie, de la ora 20.00, in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, a spectacolului de muzica si balet "Gala Vieneza".

Reuniti sub numele "Spirit of Vienna Ensemble", maestrii instrumentisti, condusi de austriacul Martin Tuksa, prim-concert maestru si solist al "Orquestra Sinfonica Municipal de Sao Paulo", sunt secondati de balerini de la Volksoper si de doi solisti de opera.

Astfel, soprana Judith Halasz si baritonul Andreas Jankowitsch vor interpreta arii si duete celebre, intr-un program creat pentru publicul roman, iubitor al muzicii lui Mozart, Haydn si Johann Strauss.

La randul lor, balerinii Erika Kovacova si Vladimir Snizek, proveniti din fosta Cehoslovacie, o vor acompania pe balerina italiana Raffaela Pegani.

Artistii austrieci vor pleca, dupa spectacolul de la Bucuresti, intr-un mic turneu ce cuprinde orasele Pitesti (17 Decembrie), Constanta (19 Decembrie) si Alexandria (21 Decembrie).


Biletele pentru spectacol au fost puse in vanzare la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statia de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, vreaubilet.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod