Gabriela Firea a născut un băieţel

Bebeluşul cuplului Gabi Firea - Florentin Pandele a avut la naştere 3 kilograme şi 400 de grame și 50 de centimetri. Micuțul va primi numele de Zian Mihail, după numele de botez al Părintelui Arsenie Boca.

Senatoarea a adus pe lume, marţi dimineaţă, cel al treilea copil al său, al doilea din căsnicia cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. Ea s-a programat pentru operaţia de cezariană la o clinică privată din Capitală.

"Azi, de ziua Sfintei Mucenițe Irina, mesagera păcii și a credinței, a venit pe lume fiul nostru Zian Mihail! Are 3,4 kg și 50 cm și a primit nota 10 de la Prof. Poiana, cel care a avut grijă de el pe tot parcursul sarcinii", a scris Gabriela Firea pe Facebook, lângă fotografia în care apare fiul și soțul ei.



"Suntem foarte fericiţi! Ne bucurăm că Zian Mihail s-a născut într-o zi de sărbătoare, ziua Sfintei Irina, mesagera păcii şi a credinţei.

E sănătos şi asta e tot ceea ce contează acum. Abia aştept să îl aduc acasă, toată familia este pregătită să îl răsfeţe!", a spus fericită Gabriela Firea.

Gabriela Firea mai are doi băieţi. Cel mai mare este Tudor Ştefan, în vârstă de 20 de ani, din căsnicia anterioară, și David Petru, în vârstă de 3 ani și 4 luni, este băiatul ei și al primarului din Voluntari Florentin Pandele.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod