Gabriela Cristea și Marcel Toader au divorțat

Divorţul a fost finalizat joi, iar de acum cei doi sunt în sfârşit liberi.
Fosta prezentatoare TV şi Marcel Toader s-au prezentat joi la Oficiul Stării Civile din Sectorul I al Capitalei, pentru finalizarea divorţului.

Ei au venit separat, fiecare cu maşina lui, iar dacă alte vedete, chiar în ziua despărţirii, au dat semne că au rămas în relaţii bune, cei doi au fost distanţi, nu au schimbat nici o vurbă între ei şi au refuzat să discute şi cu presa, relatează cotidianul Libertatea.

Cristea şi Toader au fost conduşi în biroul unde au semnat decizia definitivă care anulează căsătoria, după care au ieşit, la fel de distanţi şi serioşi cum au intrat, s-au urcat fiecare în maşina lui, fără a-şi lua măcar "la revedere" şi au plecat.

Cei doi nu au dat declaraţii după ce au ieşit de la Starea Civilă, dar Gabriela a postat un mesaj pe Facebook: "Dragii mei, vă mulţumesc pentru mesajele de încurajare dar şi pentru că mi-aţi adresat critici atunci când a fost cazul.
De astăzi am în faţă un alt drum pe care sper să păşesc cu îndrăzneală! Vă îmbrăţisez cu drag, Gabriela Cristea."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod