Gabriela Cristea, atacată pe Facebook: "Ţi-a murit soţul sau încă nu?"

Vedeta a avut parte de un incident macabru încă de la prima oră a dimineţii. Ea a primit pe Facebook un mesaj foarte ciudat, în care o persoană din lista ei o întreba dacă soţul ei mai trăieşte sau a murit.

Gabriela Cristea a crezut că nu vede bine în momentul în care a citit unul dintre mesajele primite pe Facebook. ODrept urmare, vedeta i-a transmis o replică în care îi reproşa lipsa de tact, relatează cotidianul Libertatea.

"Stimată doamnă, atunci când am citit mesajul dumneavoastră am crezut că nu văd bine. Atâta lipsă de tact şi consideraţie cu greu am întâlnit. Nu ştiu dacă aveţi un partener de viaţă sau nu, deşi în fotografia de profil sunteţi alături de un domn, dar vreau să încercaţi un exerciţiu imaginar: cum aţi reacţiona dacă într-o dimineaţă vă deschideţi contul de FB şi găsiţi mesajul postat de dumneavostră pe contul meu de Facebook (a murit soţul tău său încă nu?).

Urmare a acestei situaţii, mă văd nevoită să vă scot din lista mea de prieteni", a scris Gabriela.

Mesajul vine la câteva zile după ce soţul Gabrielei Cristea, omul de afaceri Marcel Toader, a fost la medic pentru un control de rutină la inimă. El a fost surprins de paparazzi, iar presa a scris că acesta ar fi suferit un infarct, notează Libertatea. Fosta prezentatoare a emisiunii "Draga mea prietenă" a explicat la scurt timp motivele pentru care soţul ei a mers la spital.

În 2010, Gabriela Cristea a povestit că nu se înţelege cu părinţii şi fratele ei, cu care nu mai vrea nici măcar să vorbească, deşi că mama sa era foarte bolnavă.
În luna iunie a aceluiaşi an, mama vedei s-a stins din viaţă fără a-i fi îndeplinită ultima dorinţă, aceea de a-şi mai vedea încă o dată fiica. Gabriela Cristea nici nu a participat nici la înmormântarea mamei sale.

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • krismatik_78 pe 7 Nov 2012, 21:19
    inventie de a ta

    probabil ca nu mai stii cu ce anume sa mai apari,nemaifiind in lumina reflectoarelor.akm ai trecut la facebook.penibil!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod