Gabriel Cotabiţă, la plimbare pe aleile din jurul spitalului - FOTO

După apariţia fotografiei în care o infirmieră poza cu artistul pe patul de spital, în emisiunea "Acces Direct" de marţi au fost difuzate primele imagini în care artistul se deplasează în curtea spitalului, un indiciu că tratamentul dă rezultatele aşteptate.

Spy News a publicat imagini în care Gabi Cotabiţă apare în timp ce se plimbă alături de iubita sa şi de una dintre ficele sale, pe aleile de lângă Spitalul Elias, unde se află internat în prezent.

Tratamentele la care a fost supus artistul s-au dovedit eficiente, iar echipa medicală care se ocupă de recuperarea sa este mulţumită de progresele pe care el le face.

Acestea sunt primele cadre cu Gabriel Cotabiţă după apariţia fotografiei în care o infirmieră  s-a fotografiat în pat cu el, când acesta era în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală.

Conducerea Spitalului Floreasca din Capitală s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii disciplinare în acest caz, după ce în presă au apărut informaţii şi o fotografie în care se vede cum infirmiera stă pe pat, alături de Gabriel Cotabiţă, şi îl ia în braţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod