Funland, locul preferat al copiilor

27 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Funland, locul preferat al copiilor

Pentru ca anul acesta Ziua Copilului tine ca-n povesti 3 zile, iar clubul Funland implineste 2 ani, copiii si parintii sunt asteptati in zilele de 30 mai - 1 iunie incepand cu orele 10:00 la cea mai tare petrecere de Ziua Copilului.

Pe parcursul intregului weekend micutii vor avea parte de multe surprize, spectacole de teatru de papusi, face painting, personaje de animatie, concursuri distractive cu multe premii, baloane, confetti, fantana de ciocolata, cadouri.

Indragite personaje animate ii vor astepta la Funland cu baloane si confeti, iar trupa de teatru Adetino va da viata personajelor de poveste.
Folosind face painting-ul, artistii talentati vor indeplini dorintele copiilor, transformandu-i in personajul dorit, iar un clovn dibaci va face magie cu baloane, transformandu-le pe loc in ceea ce-si doresc cei mici.

Potentialul creativ al copiilor este o bogatie ce trebuie descoperita si incurajata, astfel parintii pot picta impreuna cu micii artisti, iar cele mai reusite picturi vor fi premiate. Pentru ca Funland incurajeaza spiritul de competitie al celor mici, cei mai fortosi dintre prichindei isi pot masura puterile la un concurs de Sumo, primii 10 clasati bucurandu-se de glorie si cadouri.
Toate acestea se vor intampla  la Funland Unirea Shopping Center, etajul 4.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod