Fratele lui Paul Walker, în "Furios şi iute 7"

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul în vârstă de 40 de ani care şi-a pierdut viaţa pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil, ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian O'Conner în ultimele secvenţe din filmul "Furios şi iute 7".

Cody Walker, care este cascador, ar putea continua filmările la pelicula "Fast & Furious 7" în locul lui Paul Walker, ca un omagiu adus actorului care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină, informează contactmusic.com.

"Producătorii au avut o serie de întâlniri (cu Cody Walker, n.r.), imediat după moartea lui Paul",
a declarat o sursă pentru cotidianul Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

"Imediat, ei şi-au dat seama că au nevoie de cineva care să arate ca Paul pentru a termina filmul şi atunci l-au abordat pe fratele său, Cody, care îi seamănă", a spus sursa.

Potrivit sursei citate, Cody ar putea fi filmat din spate şi de la distanţă, iar, în cazul în care este nevoie de un prim-plan cu actorul, se poate edita apoi prin programe specializate, astfel încât să nu se observe diferenţa dintre cei doi.

"Dacă Cody acceptă este pentru că vrea să onoreze memoria fratelui său.

Sunt multe detalii care trebuie puse la punct, dar, în acest moment, familia şi echipa de filmare sunt încă în doliu", a mai spus sursa citată.

Cody, în vârstă de 25 de ani, locuieşte în Oregon, dar în prezent stă acasă la mama sa, Cheryl Walker, în Los Angeles.

Regizorul James Wan, care a început filmările la "Furios şi iute 7" în luna septembrie, a declarat pentru site-ul tmz.com că va continua acest proiect, deşi întreaga echipă este "extrem de tristă şi afectată" de moartea lui Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner în cinci din cele şase filme ale francizei.

Filmul era programat să fie lansat pe 11 iulie 2014, dar, după decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, studiourile Universal au anunţat întreaga echipă că filmările vor fi întrerupte pentru o perioadă nedeterminată.

Producătorii filmaseră deja 55 de zile pentru pelicula "Furios şi iute 7" şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare.
Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost agent FBI, care adora maşinile de curse.

Seria "Furios şi iute", care a avut până acum încasări de peste 2 miliarde de dolari, este una dintre cele două francize importante, alături de "Sunt un mic ticălos/ Despicable Me", care au contribuit la redresarea studiourilor Universal Pictures în ultimii ani.

Paul Walker şi un prieten de-al său, Roger Rodas, au murit în urma exploziei automobilului în care se aflau, în Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legişti, rezultatul unui accident.Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame.

În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006), notează Mediafax.

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Brick Mansions", aflată în postproducţie şi care va fi lansată în 2014.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod