FOTO: Tatăl lui Michael bântuie prin cluburi, la 83 de ani

Joe Jackson și-a pus o bluză de trening pe el și un lanț gros din aur și a venit într-un club din Las Vegas, la ora două. După amiaza!
Joe Jackson și-a pus o bluză de trening pe el și un lanț gros din aur și a venit într-un club din Las Vegas, la ora două. După amiaza!

Tatăl lui Michael Jackson a stat liniștit în clubul de noapte Lavo Champagne Brunch din Palazzo Hotel, unde a venit însoțit de un prieten, relatează site-ul tmz.com.

O sursă citată de tabloidul online a relatat că Joe Jackson a băut doar apă. La un moment dat, el a venit la masa sa alături de un grup de tinere. El i-a dat camera sa foto unei persoane, spunându-i: "Vreau să-mi faci o poză cu fetele."

Tinerele l-au descris pe tatăl megastarului drept "un bătrânel dulce".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • This Hotel Place pe 14 Mar 2012, 17:26
    Forever MICHAEL!

    Urat ca deja l-a uitat pe MICHAEL! Joe nu merita ca acel inger sa fie fiul lui. Dar e bine ca macar nu a consumat alcool si a baut doar apa. MICHAEL, noi nu te vom uita niciodata si te vom iubi vesnic!

    2
    0

  • mihaela pe 12 Mar 2012, 19:30
    michael

    joe chiar asa de usor l-ai uitat pe michael?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod