FOTO: Smiley şi Sore, apropieri suspecte

În ultimele luni, Smiley şi Sore Mihalache, solista trupei Lala Band, au părut foarte apropiaţi.

În ultimele luni, Smiley şi Sore Mihalache, solista trupei Lala Band, au părut foarte apropiaţi.

Smiley şi Sore petrec foarte mult timp împreună, fie că e vorba despre concerte desfăşurate în Capitală sau în ţară, de filmările unui videoclip, de munca din studioul de înregistrări sau petreceri private, relatează cotidianul Cancan.

Dacă până acum n-a existat niciun fel de suspiciune că între ei ar fi mai mult decât o relaţie de prietenie, situaţia s-a schimbat de când Smiley a redevenit un bărbat liber. De altfel, artista apare şi în ultimul videoclip al lui Smiley, "Dead man walking", unde are chiar un rol principal.

 

Foto: Facebook

 

 

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alle!;;) pe 27 Sep 2012, 18:08
    Raspuns pentru ''Cineva''

    Draga ''Cineva'', tu nu stii sa scrii in limba Romana, cum iti permiti s-o faci pe Sore zdreanta? Cand vei ajunge la nivelu` ei(adica NICIODATA) atunci sa comentezi. Pana atunci, iti recomand cu caldura o carte de gramatica, caci abia am inteles ce-ai scris!(Doar o parere, nu-ti mai demonstra inca o data nivelul de ''cultura'' injurandu-ma, ca nu era nevoie. Ai aratat deja ce fel de om esti.)

    1
    1

  • Alle!;;) pe 27 Sep 2012, 18:03
    Adevarul despre relatia Smiley-Sore.

    Ziaristii care au scris acest articol n-au facut decat sa-si faca treaba. Oricum, sa dovedit ca ''apropierile suspecte'' asa cum se numiti voi nu sunt decat o stransa relatie de prietenie, avand in vedere faptul ca Sore lucreaza la Hahaha.Si-n plus de asta, adevaratii fani au aflat deja ca Sore are relatie de cateva luni alaturi de colegul ei de filmare,Rapha Tudor.

    2
    0

  • Cineva pe 17 Iun 2012, 23:42
    ceva

    mama, mama darar draci in sore trebuia ea sa se bage repede ca smiley nu putea sa ramana cu laura da na trebuia sa se bage handicapata aia de sore ,,,, mamama mama cate zdrente se baga in lumea asta oricum ea sta cu el din cauza ca are bani pt ca este o profitoare ssi zavra imputita

    0
    7

  • cristina pe 15 Iun 2012, 15:19
    smiley si sore apropiri suspecte

    mie imi place sore si imi place si smiley deci cred ca : daca ar fi ceva intre ei sdar potrivi !!! sunt doi oameni la care le place viata si le place sa o traiasca la maxim !!! se potrivesc!! sore e o tipa tareeee!! chiar mai atre decat laura cosoi!! va pup si va iubesc pe amandoi!!

    6
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod