Fosta soţie a lui Patrick Swayze, în braţele altui bărbat

Lisa Niemi, fosta soţie a celebrului actor Patrick Swayze, şi-a găsit un nou partener. La trei ani de la moartea vedetei din "Dirty Dancing", aceasta a început o nouă relaţie cu un alt bărbat.

Lisa Niemi şi Patrick Swayze au fost un cuplu fericit, însă decesul actorului din "Dirty Dancing" în 2009 a pus capăt brutal acestei relaţii. Cu toate acestea, văduva în vârstă de 56 de ani se pare că şi-a găsit perechea din nou. Lisa Niemi este momentan curtată de către Albert DePrisco, un bijutier foarte bogat din Florida, scrie tabloidul american National Enquirer, citat de Daily Mail.

Conform publicaţiei citate, o sursă apropiată situaţiei a declarat că relaţia dintre cei doi înaintează foarte bine. "Lisa şi Albert au fost prezentaţi de un prieten comun la o petrecere din Calofornia primăvara trecută.

Din momentul în care s-au cunoscut s-a simţit un fel de atracţie între cei doi".

După prima lor întâlnire Albert ar fi trebuit să se întoarcă la casa sa din Florida, însă a decis să rămână ceva timp cu Lisa în California. "De atunci, relaţia a continuat să se dezvolte şi să devină din ce în ce mai serioasă", spun persoane aproape situaţiei.

Lisa Niemi chiar a decis să îl viziteze pe Albert în Florida şi a mers la acesta cu avionul său personal, aceasta având licenţă de pilot. "Într-o dimineaţă, Albert a mers cu Lisa pentru a o lăsa la studio-ul de yoga pe care îl frecventează, iar apoi cei doi au mers să ia prânzul, la care au participat şi părinţii lui Albert".

Părinţii bijutierului par să o fi plăcut destul de mult pe Niemi, din moment ce la despărţire ar fi îmbrăţişat-o pe fosta soţie a lui Patrick Swayze, scrie publicația americană, citată de agenția Mediafax.

Anul trecut, Lisa Niemi a realizat un proiect care s-a încheiat cu dezvelirea unei figuri de ceară a fostului său soţ în rolul personajului din "Dirty Dancing" la celebrul muzeu "Madame Tussauds" din Hollywood.
Statueta din ceară recreează o scenă a filmului în care Johnny o învaţă pe Baby mişcări de dans pe un trunchi de copac ce traversează un pârâu.

"Va fi aşa frumos să existe o statuetă din ceară a lui Patrick aici la muzeu, dar în acelaşi timp îmi lasă un gust puţin amar. Aş fi vrut ca el să fie aici, cu adevărat aici", declara Lisa Niemi în octombrie 2011.

Patrick Swayze, devenit celebru cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie 2009, după o luptă cu un cancer la pancreas, la vârsta de 57 de ani. Actor şi dansator talentat, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/Ghost", lansată în 1990, Swayze a murit în locuinţa din ferma sa din New Mexico, notează Mediafax.

Actorul a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod