Folli Follie este prezent acum şi în Aeroportul Internaţional Henri Coandă

3 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Folli Follie este prezent acum şi în Aeroportul Internaţional Henri Coandă
Compania Elmec România, parte a Grupului internaţional Folli Follie, îşi consolidează poziţia sa de lider pe piaţa autohtonă de retail. Astfel, din luna iulie, brandul Folli Follie este prezent şi în zona comercială duty free a Aeroportului Internaţional Henri Coandă, alături de branduri cunoscute din industria modei.

Pentru a oferi clienţilor Folli Follie care călătoresc posibilitatea de a-şi achiziţiona bijuteriile şi accesoriile preferate chiar înainte de călătorie, în extensia terminalului Plecări a Aeroportului Internaţional Henri Coandă, în cadrul magazinului BestValue Plaza a fost amenajat un corner care recreează “lumea Folli Follie”.
Acest lucru se reflectă atât în locaţia aleasă, cât şi în linia de produse prezentate. Folli Follie este recunoscut la nivel mondial în rândul bran­durilor de bijuterii, ceasuri şi accesorii, iar creaţiile sale oferă “un concept complet de modă” şi asigură o experienţă modernă, alternativă şi în acelaşi timp nouă clienţilor din întrega lume.

În România, compania Elmec România deţine trei magazine exclusive Folli Follie – în Bucureşti (Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni) şi în Constanţa (City Park Mall of Constanţa), precum şi două  cornere Folli Follie situate în magazinele Collective din Bucureşti (Plaza România şi Bucureşti Mall).
Noul corner din  Aeroportul Internaţional Henri Coandă completează prezenţa brandului în locaţiile cheie din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod