Cătălin Botezatu prezintă colecţia Olympics, dedicată sportivilor români de la Londra

3 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Cătălin Botezatu prezintă colecţia Olympics, dedicată sportivilor români de la Londra

După două sezoane solicitante ale reality-show-urilor “Burlacul” şi “Next Top Model”, Cătălin Botezatu revine în aceast weekend pe podiumul de modă al FashionTV Summer Festival cu două colecţii în premieră.

În această seară, pe catwalk-ul din Mamaia, din piaţa Casinoului, designerul va prezenta Olympics, colecţia de costume de baie mixte inspirate din designul costumelor aferente sporturilor olimpiadei.

Perseverenţa, curajul şi sacrificiile sportivilor români în cursa spre succesul mondial au reprezentat punctele forte de inspiraţie pentru noua colecţie Olympics.

Vom prezenta în această seară costume de baie specifice sporturilor de la Londra, ciclism, kaiac canoe, haltere, scrimă, gimnatică, toate accesorizate într-un mod cu totul special”, declară Cătălin Botezatu.

Maine seară, în cea de-a doua seară a FashionTV Summer Festival, designerul va prezenta în premieră cea mai noua colecţie Haute Couture, Domina.

Rochiile de seară realizate din materiale preţioase, completate de dantelă franţuzească, blănuri şi pene, vor fi prezentate de fostele concurente de la Next Top Model, în cadrul unui show care va stârni cu siguranţă controverse, în stilul arhicunoscut Botezatu.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 4 Aug 2012, 05:21
    Felicitari

    Este bine ca nu se lasa in ciuda problemelor de sanatate.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod