FLOWERS GARDEN – ATELIERE DE DESIGN FLORAL

ATELIER DE DESIGN FLORAL nr. 34 Tema atelierului: Fresh Spring Flowers Arrangement Cand: duminica, 26 februarie 2012, orele: 11:00-13 :00 Unde: in Lente&cafea, strada Arcului nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca) Designer florist: Stefan Ditu Cost atelier: 120 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)
ATELIER DE DESIGN FLORAL nr. 34
Tema atelierului: Fresh Spring Flowers Arrangement
Cand: duminica, 26 februarie 2012, orele: 11:00-13 :00
Unde: in Lente&cafea, strada Arcului nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca)
Designer florist: Stefan Ditu
Cost atelier: 120 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)


TEMA ATELIERULUI
Flowers Garden va propune sa evadati si in 2012 in lumea florilor, sa aflati ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.
Fresh Spring Flowers Arrangement, tema din 26 februarie, va reuni intr-un aranjament viu flori proaspete de primavara: lalele si frezii, acompaniate de irisi, minigerbera si solidago.
Frezia, originara din Africa, nu rezista la ger si temperaturi scazute.
Incredibil de zvelta, gingasa si cu un parfum pe care il recunosti dintr-o mie, ea isi daruieste cu generozitate aroma pentru obtinerea uleiurilor parfumate, utilizate in industria cosmetica si aromoterapie.
Laleaua provine din Orientul Apropiat, fiind comparata cu un turban. Este floarea nationala a Olandei si fascineaza prin varietatea coloristica impresionanta – alb, rosu, galben, portocaliu, roz, ciclam, intr-una sau doua culori si prin forma – rotunjita sau ascutita la varf; cu flori dantelate, incretite sau franjurate.

FLOWERS GARDEN a deschis seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010.
Abordand teme diverse, flori si materiale diferite, am reusit sa aducem mai aproape conceptul de aranjament / buchet lucrat in maniera personala, sub indrumarea designerului florist Stefan Ditu.
In acest fel, s-a creat o comunitate care vede aceasta activitate ca pe o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional.

Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.

Designerul florist STEFAN DITU duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau.
A obtinut un important Premiu III la categoria «Buchete de mireasa» la Best Flower Designers Exhibition 2010.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0723 270 430 / 0740 893 712  • atelier@flowers-garden.ro • www.flowers-garden.ro

PARTNERI MEDIA:
Florists Only • 4arte.ro •  decosieco.ro • eva.ro • metropotam.ro • daciccool.ro •  infogradina.ro • mayra.ro • evenimente-bucuresti.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod