Fiul lui Charlie Sheen nu poate fi externat

3 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fiul lui Charlie Sheen nu poate fi externat

La varsta de doar doua saptamani, Max Sheen, fiul celebrului actor Charlie Sheen, se afla deja in atentia presei - micutul, care are un frate geaman, Bob, este inca internat in spitalul in care s-a nascut, respectiv din data de 14 martie, mentioneaza "People"., mentioneaza "People".

Reprezentantul actorului a declarat: "Max, bebelusul lui Charlie si al lui Brooke, ramane spitalizat, nu din cauza unei boli cardiace, dupa cum s-a scris in ziare, ci pentru ca nu are greutatea necesara pentru a putea fi externat.

Este de asteptat ca Max sa ajunga la greutatea dorita in scurt timp si sa se alature fratelui sau, acasa.".

"Familia Sheen apreciaza ingrijorarea si sprijinul vostru, dar toti isi doresc sa va asigure ca atat Bob, cat si Max nu au probleme de sanatate."
, a adaugat reprezentantul starului.

Sheen a detensionat atmosfera cu o gluma, precizand ca fiul sau sufera de o afectiune comuna: uraste mancarea din spital. Actorul a afirmat: "Problema greutatii este una comuna atunci cand e vorba de bebelusi nascuti inainte de termen.
Stiu foarte multi oameni care nu se dau in vant dupa mancarea din spital; insa nu mi-am dat seama ca incep sa dezvolte aceasta aversiune de cand sunt bebelusi.".


Max si Bob sunt primii copii ai actorului in varsta de 43 de ani si ai sotiei sale, Brooke Mueller Sheen, 31 de ani. Starul mai are doua fiice din casnicia cu actrita Denise Richards - Sam, in varsta de patru ani, si Lola, trei ani, precum si o fiica dintr-o alta casnicie, Cassandra, 24 de ani.

Foto: wedofunny.files.wordpress.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod