Fiul Andreei Berecleanu a debutat ca model, la nouă ani

Petru Zaharescu, fiul Andreei Berecleanu şi al lui Andrei Zaharescu, a intrat în lumea showbiz-ului. El a prezentat o line de produse cosmetice masculine, lansată în urmă cu câteva zile în salonul hairstylistului Cristi Pascu.
La doar nouă ani şi jumătate, Petru Zaharescu a fost protagonistul unui film care prezintă o dimineaţa din viaţa lui şi i-a impresionat pe cei prezenţi cu dezinvoltura de care a dat dovadă pe parcursul filmărilor, relatează ziarul Click!.

Petru a fost susţinut la eveniment de mama lui, prezentatoarea de știri Andreea Berecleanu, dar şi de sora sa mai mare, Eva.

"Petru este deja la curent cu noile tendinţe în materie de tunsoare şi mi-a cerut o serie de sfaturi despre modul în care să-şi aplice ceara de păr şi fixativul.
Este un puşti carismatic, căruia îi place să aibă freza impecabilă. Cu siguranţă reuşeşte să-şi impresioneze toate colegele de la şcoală"
, a spus Cristi Pascu.

La evenimentul de lansare al noului brand de produse de styling American Crew pe piaţa românească au mai participat Anca Serea şi fiul ei, David, Diana Baciu (Top Line), cântăreaţa Sophia, Dana Săvuică, Carmen Brumă şi Speak, scrie Click!.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod