Fiica lui Whitney Houston, acuzată de incest

Bobbi Kristina a fost filmată în ipostaze romantice cu tânărul pe care artista l-a crescut.

Bobbi Kristina a fost filmată în ipostaze romantice cu tânărul pe care artista l-a crescut.

Cissy Houston, mama lui Whitney, a reacţionat dur după ce site-ul tmz.com a postat o înregistrare video în care nepoata ei şi Nick Gordon, pe care diva "l-a adoptat", se ţineau tandru de mână, se îmbrăţişau şi s-au sărutat ca doi îndrăgostiţi. "Ceea ce fac e incestuos!", i-a spus Cissy unei prietene. Potrivit TMZ, Cissy Houston crede că nepoata sa e vulnerabilă după şocul morţii mamei sale, iar tânărul încearcă să profite de ea.

Bobbi Kristina (19 ani) şi Nick Gordon (22 de ani) au fost filmaţi marţi, în timp ce mergeau să ia prânzul în Atlanta, confirmâmd bănuielile că ei ar avea o relaţie.

Deşi Whitney nu l-a adoptat cu acte în regulă pe Nick Gordon, ea l-a crescut timp de peste 10 ani ca pe propriul ei copil. Whitney l-a preluat pe Nick când mama acestuia nu a mai putut să se ocupe de educaţia lui, iar acesta şi Bobbi au trăit ca fraţi. Cei doi chiar se numeau între ei frate şi soră, relatează TMZ.

Cissy e atât de îngrijorată că Bobbi o poate lua pe căi greşite, încât a cerut firmei de avocatură care se ocupă de formele legale pentru succesiunea averii lui Whitney să ia măsurile legale pentru ca Nick Gordon să fie dat afară din casa artistei, acolo unde locuieşte şi Bobbi.

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod