Fiica Annei Nicole Smith, manechin la doar 6 ani

Fata fostei vedete Playboy Anna Nicole Smith, care a murit în 2007, în urma unei supradoze de medicamente, a debutat ca manechin la vârsta de doar şase ani, într-o campanie pentru Guess.

În fotografiile pentru această campanie se poate observa că Dannielynn a moştenit părul blond, dar şi trăsăturile mamei sale, informează tabloidul britanic The Sun, citat de Mediafax.

Celebra vedetă Playboy a decedat la vârsta de 39 de ani, într-un hotel din Florida, pe 8 februarie 2007, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente, la puţin timp după ce i-a dat naştere lui Dannielynn. Fiul ei, Daniel, decedase cu câteva luni înainte, la vârsta de 20 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Timp de câteva săptămâni, apropiaţii lui Smith s-au certat asupra corpului ei neînsufleţit, apoi asupra paternităţii fiicei acesteia, moştenitoare a unui miliardar texan, cu care admiratoarea lui Marilyn Monroe s-a căsătorit, cu puţin înainte de moartea acestuia.

Avocatul Howard Stern a declarat că el este tatăl fetiţei, însă testele ADN au demonstrat că fotograful Larry Birkhead este tatăl biologic, el primind custodia fetiţei, notează Mediafax.

Într-un interviu pentru The Sun, Birkhead spune că i-a permis fiicei lui să facă această campanie pentru producătorul de îmbrăcăminte Guess pentru ca micuţa să poată să aibă ceva în comun cu mama ei.

El şi-a motivat decizia de a-şi lăsa fetiţa să muncească spunând: "Nu cariera de model a ucis-o pe Anna Nicole.

Este greşit ca eu şi Dannielynn să fim judecaţi pentru această decizie".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod